Om PARAT

Om PARAT

PARAT Halvorsen AS er Norges største leverandør av damp- og varmeanlegg. Vi leverer komplette systemer til industri, skip og offshore. I alle hjørner av verden er kjeler fra PARAT Halvorsen AS i daglig bruk – og vi er stolte av å ha levert varer preget av kvalitet og pålitelighetOm PARAT

Vår visjon er å være en ledende og foretrukket leverandør av moderne og spesialiserte, nøkkelferdige prosessvarmeløsninger til krevende kunder over hele verden. Vi har lange referanselister for vellykkede leveranser både til landbaserte og vannbaserte installasjoner i alle verdenshjørner. Vi er kjent for kvalitet og pålitelighet og i mang et tilfelle har vårt produkt vist seg å leve lengre enn fartøyet eller anlegget hvor det først ble installert og satt i drift.

Siden starten i 1842 og den første kjelleveransen i 1920 har familien Halvorsen utviklet selskapet fra å være en ren produktleverandør til å bli en leverandør av avanserte og komplette system løsninger til alle typer prosesser som krever varme. I dag er hovedandelen av våre leveranser til prosjekter hvor det er et stort fokus på bærekraftig utnyttelse av energi og vi jobber kontinuerlig for å ha de beste produkter til kunder som forventer kort nedbetalingstid og smarte, energieffektive løsninger til sine anlegg.

Våre produkter og løsninger er delt inn i følgende forretningsområder:

  • Industri og landbasert
  • Marine 
  • Olje og gass
  • Service og ettermarked 

Sertifikater: Akkrediteringer: Medlemsskap:
ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 Achilles INTSOK
ISO 3834-2:2006 Sellicha NOSCA
ISO 45001:2018 FPAL NME
DNV - Verkstedgodkjennelse / Typegodkjennelse ISSA IMPA
RMRS    
Lloyd's Register    

Flekkefjord sentrum

Flekkefjord
For større webkamera med mer info, trykk her!


PARAT Halvorsen AS - Google Maps Link

Kontakter

Yngve M. Halvorsen

CEO

Telefon: +47 99 48 55 01

E-post: ymh@parat.no

Presentation

Open presentation
pdf

Delivery Terms

pdf

Standard Conditions of Purchasing

pdf
Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter